Projekt HORECA
napísal prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD.
Koordinátor:
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, FZKI
prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD.
Partneri:
Univerzita Canakkale Onsekiz Mart Universitesi z Turecka
The Polish Farm Advisory and Training Center z Poľska
ISEKI-Food Association z Rakúska
CTNC zo Španielska.
Ciele projektu:
Podporiť pracovníkov v sektore HORECA a znížte neférovú konkurenciu v marketingu potravín.
Poskytovať možnosti vzdelávania a školenia pre pracovníkov HORECA s nízkou kvalifikáciou.
Zvýšiť pracovné zručnosti HORECA pracovníkov, ktorí majú menej príležitostí, zlepšením svojich kľúčových zručností.
Nástroje a stratégie:
Nástroje a stratégie, ktoré sa vyvinú, umožnia získať nové odborné, sociálne a interkultúrne zručnosti vďaka porovnaniu s inými európskymi školiteľmi, medziľudské zručnosti v nových pracovných kontextoch; medzi kultúrna a európska senzibilizácia; jazykové znalosti súvisiace s jazykom, ktorým sa hovorí v hostiteľskej krajine a/alebo angličtinou, zručnosti v oblasti IKT odvodené od používania digitálnych a multimediálnych nástrojov atď.